Šonakt aizsēdējos darbos pārāk ilgi un pamanīju jocīgu "gļuku" uz 2 no 4 telefoniem.
Man uz galda bija divi SE viedtelefoni (ar atšķirīgām android versijām) + parastais "ne-viedais" + sievas viedtelefons. SE Viedtelefoni bija interesanti "nokārušies", jo ekrāna vidū laika widžets rādīja atšķirīgi no ierastā - labajā stūrī esošā.
Šeit screens, lai labāk izprotams:
Interesanti, ka laiks bija pakāries ne tikai tad, kad mainījās laika pāreja, bet arī stundu iepriekš.
Vēlos dzirdēt citus, kam bija problēmas ar laiku šonakt mobilajos tālruņos? Nosauciet arī lūdzu savus modeļus, lai varbūt atrastu kopsakarību. Šobrīd izskatās pēc neizprotama SE gļuka, jo vienīgais, kur izpaudās problēma no man pieejamiem tālruņiem, bija tieši SE, jo sievas viedtelefons (arī android) rādīja visu pareizi.
Tas SE laika vidžets ir patstāvīga aplikācija ar savu procesu. Un ar to Android izrīkojas tāpat kā ar jebkuru citu procesu: kad procesors iet gulēt, nevajadzīgie procesi tiek apturēti. Tas tāpēc, lai taupītu bateriju. Šoreiz aplikācija nav korekti startējusies, tāpēc arī tā sanāca. Man arī tā bija.
Risinājums: Uzmet kādu no Task menedžeriem, piem. Adao, un uzliec, lai viņš 15 vai 30 min. pēc displeja nobloķēšanās nokauj visus procesus, bet pulksteņa vidžetu un modinātāju ieliec "Ignore" listē.
_________________ 2% cilvēku domā. 3% cilvēku domā, ka domā. Pārējie 95% drīzāk nomirs, nekā sāks domāt.
(Bernards Šovs)
Bet problēma jau tajā, ka abi rādītāji nerādīja pareizu laiku, kā arī tālrunis neizpildīja uzdevumus, kas bija atkarīgi no laika. Laiks vienkārši iesprūda. Un tas notika 2 reizes abiem telefoniem.
shady : 30 Oktobris 2011 3:26:26
Interesanti, ka laiks bija pakāries ne tikai tad, kad mainījās laika pāreja, bet arī stundu iepriekš.
Vēlos dzirdēt citus, kam bija problēmas ar laiku šonakt mobilajos tālruņos? Nosauciet arī lūdzu savus modeļus, lai varbūt atrastu kopsakarību. Šobrīd izskatās pēc neizprotama SE gļuka, jo vienīgais, kur izpaudās problēma no man pieejamiem tālruņiem, bija tieši SE, jo sievas viedtelefons (arī android) rādīja visu pareizi.
Draugiem.lv - Notepad.lv lapa
Google+ Notepad.lv
shady : 30 Oktobris 2011 4:00:53
Google+ Notepad.lv
samurajs : 30 Oktobris 2011 8:55:47
shady : 30 Oktobris 2011 9:27:00
Google+ Notepad.lv